Sunday, May 13, 2012

Welcome back to my home!

Walaupun takder orang nak wish kat aku, aku sendiri akan wish kat diri sendiri.
Bukan apa, dah lama sangat aku tak menulis kat 'rumah' aku nih.
Bukan dah stop menulis, tapi...kemalasan yang amat sangat telah membelenggu diri ini.
Walaupun , terasa rindu sangat nak menulis apa yang terbendung di dalam hati ini.
Chewwahhh.......poyo!

To be honest, aku sangat suka menulis. Tapi, selalunya tak berkesempatan disebabkan tugasan yang lain-lain.
Almaklumlah, memenuhi tuntutan sebagai seorang isteri, ibu, dan pekerja.

So, InsyaAllah...from now onwards...aku akan sentiasa meng'update' my blog. Especially, for my sister's engagement on this coming 16/06. Hopefully, everything is ok.

2 comments:

  1. just come for BW kat umah kamu ni. jenguk jenguklah umah ai pulak ye.

    ok. ok.. I wish you to come back to your house ok.

    ReplyDelete
  2. Thanks a lot 4 visiting my humble blog. I've already added urs into my lists.

    Salam ukhuwah!

    ReplyDelete