Tuesday, November 29, 2011

Dah nama pun LELAKI!

Tengah dok drive, terpandang kereta kiri kanan. Apesal orang kat dalamnya tersenyum-senyum dan tersengih-sengih? Ada something ker kat muka aku? Kalau ada pun, takkanlah diaorang nampak kot. Dahlah aku tutup cermin kereta. Memang tak logik.

Tetiba, aku terpandang kat cermin belakang kereta aku. MasyaALLAH....si Ibrahim kat belakang tu! Tak perasan pulak aku bila masa si Ibrahim nih panjat naik. Patutlah orang kat dalam kereta kiri kanan aku tersengih-sengih semacam jer. Selalunya orang akan letak pillow ker, bear ker....kat belakang kereta. Aku paling gempak sebab dare to put my own kid there!

Kalau dah namanya LELAKI, LELAKI jugak!


No comments:

Post a Comment