Wednesday, July 27, 2011

Layan jer...lah!

Dah buntu nak pi mana last Saturday, aku decided bawak anak-anak aku lepak kat Kosmo World, Berjaya Times Square. Aku tak minat sangat nak main benda-benda alah nih....buat pening kepala jer. Dah lah...sekarang nih, tido pun tak pernah nak cukup. I wish I will get 8 hours sleeping times!

Pegi time weekend, the ticket prices mahal la sket. 2 adults and 1 kid, it's cost RM101. Si Ibrahim tak charge sebab still dalam kategori "infant". Nak tergelak aku tengok Ibrahim pakai tag "INFANT". Terasa rindu pulak time Ibrahim baby dulu.

Of course, kalau bawak kids...bukan semua tempat boleh main. Terhad. For sure, level for adults tak boleh masuk. Dah tu pulak, bukan semua games for kids yang si Ibrahim ni boleh main. Ikut ketinggian. So, for them...enjoy. But, for me and my husband...to be honest, takderlah enjoy sangat main those games. BUT...WE ARE ENJOY SEEING OUR KIDS' ENJOYMENTS!













No comments:

Post a Comment