Monday, June 13, 2011

Teluk Kemang, Port Dickson.

Lepas jer...makan kenduri kat Juasseh, kitaorang lepak pulak kat Port Dickson. Dua hari...mandi laut! Sempatlah...kitaorang lepak kat Pantai Teluk Kemang and Pantai Tanjung Biru (Blue Lagoon). Pantai Port Dickson belum lagi sebab tak sempat. Tapi, takper...anytime jer...aku nak lepak sana sebab adik aku, Cik Lah dah dok sana. AlhamduliLLAH, dia dah jadi lecturer kat private college kat sana. So, takder problem for accomodations. Harga untuk kayak ialah RM15 per hour and jet ski ialah RM120 per half an hour. For banana boat, aku tak check. Adik aku, Cik Lah and Ateh naik kayak and jet ski.


Zaman bercinta dulu, teringin sangat nak tulis nama kat pasir. Sekarang dah 6 tahun kahwin, baru boleh buat.









No comments:

Post a Comment