Tuesday, June 14, 2011

Ostrich Farm.

Sori...aku update lagi pasal trip aku ke PD. Simpan boring tu sekejap. On the way kitaorang nak ke Blue Lagoon...kitaorang terperasan signboard "PD Ostrich Farm". So, atas desakan adik aku si Ateh...kitaorang menghala ke sini. Nak lepaskan hajat si Ateh yang nak sangat riding ostrich. Impian hidup tu...ha..ha...ha... Bayaran masuk untuk 4 adults and 1 kid adalah RM38. Kat sini, you are free to feed the birds, riding them and paling best rasa the bird's meat. Kitaorang sempat jugaklah merasa satay daging ostrich nih. Dagingnya tersangatlah manis and tender sangat. RM10 for 6 sticks of satay. Tapi, aku rasa secebis jer sebab aku tak boleh nak telan the meat. Asyik dok teringat ostrich yang besar gedabak. Geli pulak nak makan. But really sorry sebab aku tak dapat nak upload gambar the meat. Sebab, battery camera aku dah kong. All the pics kat handset adik aku. I will upload the pics later.

p/s: aku tak dapat nak riding the ostrich sebab overweight. Hu...hu...hu...




Jangan salah faham, aku tak pregnant. Baju ad-hoc, beli kat PD beach.




Mata si birdie ni terpaksa ditutup untuk mengelakkannya daripada lari bertempiaran.

1 comment:

  1. klu sya la yg naik burung 2.... gerenti patah tulang bebulang si burung ni.... wakakakaka....

    ReplyDelete