Tuesday, June 14, 2011

Jom lunch kat sini!

Aku nak promote sket kedai makan nih. Ada dua sebab utama kalau kita carik kedai makan. Sebab pertama, makanannya sedap dan sebab kedua ialah harganya murah dan berpatutan. So, these two reasons ada kat kedai makan nih. Tak percaya...? Tengahari tu, kitaorang bedal...nasi 5 pinggan (portion banyak), ikan bakar 2 ekor, kepah masak berlada, masak lemak siput sedut (semangkuk penuh), ulam-ulaman, masak lemak nangka muda,sayur, budu, cencaluk dan air (sirap, limau nipis,teh O ais, kopi O ais). Air kosong pulak free of charge. So, overall ialah RM32.00. Ok..kan, price nya? Tak tahulah aku kalau ada tempat makan yang lagi sedap dan murah. Calling2lah aku! So, kalau korang pegi PD...singgah-singgahlah kat kedai makan ni. Kedai ni terletak betul-betul kat pekan Port Dickson.




No comments:

Post a Comment