Sunday, April 24, 2011

Temankan husband.

Seperti yang aku uar-uarkan untuk aku temankan husband aku buat his x-ray kat DEMC on Saturday. Dengan rasa malas dan mengantuknya, terpaksa kugagahi jugak hati dan perasaan ini untuk bangun awal on last Saturday. Breakfast kat luar, then kitaorang heading ke DEMC kat Shah Alam.

Dalam hati ni..terasa macam manalah aku nak handle kedua-dua anak aku nih especially si Ibrahim. Memang tak boleh nak duduk diam. Sebab cik asben aku nih mestilah takes time for doing the x-ray. Penat kalau nak looking care si Ibrahim nih. Budak tengah lasak at this age. Memanglah...!

But, thanks goodness...sebab on that day, ada colouring programme untuk kids yang datang. At least, anak-anak aku ada aktiviti nak dibuat. Semuanya berjalan dengan lancar tanpa gangguan and husband aku dapat buat his x-ray dengan jayanya. Horrey...!!!

So, korang layanlah all the pics aku sefamili di DEMC.

Register dulu, Bie...













Inilah resultnya.AlhamduliLLAH....

No comments:

Post a Comment