Wednesday, April 13, 2011

Kat rumah aku ler...pulak!

Last, last post....aku ada masukkan pasal wedding adik lelaki aku. Tapi yang itu kat rumah sebelah  adik ipar aku di Negeri Sembilan. Godek punya godek, makanya terjumpalah beberapa keping gambar wedding adik lelaki aku nih  kat rumah aku di Kedah. The picture yang kat lake tu pun berdekatan dengan rumah aku. Within 3 mins boleh sampai kat sana. Cantik.....!( that's why bapak aku beli tanah kat sini). Kalau sampai kat Pendang nih...singgah-singgahlah di situ. Nanti aku review on that place,ok..?! On that day, warna temanya ialah black & red. So, aku nak share beberapa keping gambar yang ada nih. And believe or not, all the idea of the decorations are from me and my mom. But done by my Ateh and Ciklah. Yang penting kerjasama...! Tak gitu..?!


And these hantaran also did by my mom, me & my sisters.















No comments:

Post a Comment