Sunday, March 6, 2011

Review pasal makan jer...

This week aku rasa nak review pasal foods jer...Tak kira..tak kira...he...he...he...kebetulan pulak last weekend, aku banyak makan kat luar. Tak sempat masak sebab last weekend bz zket.  On Saturday, aku pegi spa adik aku, si Ateh kat Menara HLA next to BBC (Barok Borneo Club) kat Jalan Kia Peng. Kat Barok Borneo ni pun, aku pernah makan (time aku keje Honda Malaysia dulu). Time tuh, aku terlibat dengan HMRT (Honda Malaysia Racing Team). Ada launching kat situ, terpaksalah aku join jugak. Padahal, hati rasa tak sedap sebab kat BBC ni ada bar. Kalau dah ada bar, mesti ada serve beer and wine..kan? Walaupun aku tak ambik, tapi apa statusnya kalau turut berada di situ....? That's one of the major reasons why I'm leaving Honda Malaysia. Banyak sangat terlibat dengan unsur-unsur syubhah!

Ok..berbalik kepada cerita yang asal. We're decided to have lunch in Pavillion. Pavillion kan dekat tu jer. Jalan kaki jerlah....sampai kat sana, we're decided to eat at Steak & Burger House (actually aku dah tak ingat nama restoren nih!). And, aku tak ambik pulak gambar entrance restaurant nih. Actually, on that day aku rasa nak demam. Macam takder mood sket. Kalau tak, mesti aku dah pusing-pusing Pavillion, kan? Selamat duit aku...!

Tapi, aku bagi klu sket kalau nak ke restaurant nih. This place is located kat 2nd level, opposite to J.CO doughnuts and next to Satay Grill. Senang jer nak cariknya. Foods kat sini macam fusions, Asian + Western. Service ok, rasa pun ok. Price....? Mahal lah..sket. Jangan expect murah sebab this is Pavillion. Mana nak carik yang murah-murah. Bak kata orang, sekali-sekala...apa salahnya. Kalau berkali-kali pun takder hal kalau korang banyak duit...he...he...he....aku tak boleh sebab aku tak banyak duit. (kui...kui...kui...)







No comments:

Post a Comment