Tuesday, March 1, 2011

Padang Besar, Perlis.

Aku tak pernah sampai lagi ke Padang Besar, Perlis. Dulu, kawan aku pernahlah ajak aku ke sini. Time tuh aku tak rasa pulak nak pegi. Tapi since aku baca one blog pasal Padang Besar, terasa teringin pulak nak pegi. Tanpa dirancang, we went there on Sunday morning. My family together with my sister, Ciklah. Tempatnya agak luas kalau dibandingkan dengan Bukit Kayu Hitam, Kedah. That's means banyak pilihan yang kita boleh buat. Barang-barang kat sana ada yang ok dan ada yang tak berapa ok. So, we have to choose properly.

Aku sempat jugaklah beli 3 quilts (atau lebih dikenali dengan Toto). Murah, beb...!! My husband bought two t-shirts (chelsea for him & arsenal for my adik, Nabil). Ciklah pulak beli siamese pants (kelakar pulak aku tengok pants tuh...). Yang paling best, ada kiosks jual barang-barang kemas yang fake. Sebijik macam yang original. Aku beli satu for Maryam. Aku tak berapa minat sangat dengan barang-barang kemas walaupun tersangat cantik! Aku suka spend for my house actually.










No comments:

Post a Comment