Tuesday, March 15, 2011

The important part.

Aku rasa kan...tak ramai pun yang nak ambik kisah pasal salah satu anggota badan nih. Bukanlah semua, tapi ada jugak yang tak ambik peduli pun pasal...MATA. Seperti yang kita sedia maklum, mata adalah merupakan salah satu anggota badan yang tersangat penting. Cuba bayangkan kalau kita takder mata. Bayangkan....

So, aku nak ajaklah my friends out there (kalau ada masa)...please do your eyes screening.  Percuma pulak tuh...!Actually, aku pun tak buat lagi. Insya-Allah, aku akan cari masa yang sesuai to do this screening. For more details, just read the advertisement below:


No comments:

Post a Comment