Sunday, March 27, 2011

Apabila berjumpa dengan Siti Nurhaliza...

Me and family went out to JJ, Bukit Raja. Nak  carik baju untuk si Ibrahim nih. Baju untuk hari-hari. Dulu time Maryam, aku kerap sangat beli baju untuknya. Boleh dikatakan setiap bulan. To be honest, ada sesetengah baju tuh hanya sempat Maryam pakai dalam 2-3 kali jer. Biasalah, anak pertama...excited lebih. Itu yang anak jadi spoil tuh. Sampai kat Ibrahim, aku cuma beli baju jika baju-bajunya dah tak muat lagi. Kira tak membazirlah sangat. Sementelah  cari baju untuk pakai  hari-hari, aku carik jugak baju untuk birthday present Ibrahim on this coming 7th of April. Seperti biasa, aku akan tengok kat Seeds, Padini atau Miki. Tengok-tengok pulak kat Seeds, ada sales. Apalagi, aku grabbed sepasang t-shirt and pants. Bolehlah buat birthday present kat Ibrahim. Apalagi yang nak dibagi untuk budak 2 years. Lepas nih, aku ingat  nak carik botol susu pulak untuk dijadikan present. He...he...he...

Time kitaorang nak keluar ke basement, si Maryam nih ternampaklah poster Siti Nurhaliza. Apalagi, teruslah disuruhnya aku snap picnya dengan Siti Nurhaliza. Oklah...aku pertimbangkan untuk ambik pic. Sebab tak real. Kalau orang yang real, tak kuasa aku nak ambik pic. Oppss...bukan aku tak sukanya, jangan salah faham. Si Maryam nih siap suruh aku slim and dress-up  macam Siti Nurhaliza. Tang slim tu boleh ler...aku ngikut, tapi tang nak dress up macam Siti Nurhaliza tu, payahlah sket. Banyak kengkangannya. Faham-faham...jerlah.



No comments:

Post a Comment