Tuesday, February 1, 2011

Outing to Suria KLCC.

Dah lama rasanya aku tak pegi ke Suria KLCC nih. Dulu time study, rajin jugakla aku ke sini. Dengan kekawan and....dengan pakwe! He...he...husband aku ler tuh! First time aku ke sini ialah semasa Suria KLCC ni dibuka. Waktu tu, takderla havoc macam sekarang. Yang aku ingat waktu tuh, TGV and Dome's dah pun ada. Aku selalu lepak kat TGV,watching movies dengan kekawan. Aku ni boleh dianggap movies enthusiasms jugakla. Tapi sekarang ni, I have to control myself from watching movies frequently. Iyelah...I am married woman. Tak macam dulu.

Besides TGV, aku selalu lepak kat Kinokuniya. Dah aku buat macam library. 2-3 jam baca buku, tapi tak beli pun. He...he...seingat aku, aku pernah beli sekali revision book kat situ. Building Structures for Engineers. Itulah satu-satunya buku yang aku beli kat situ. Mahal, beb...pricenya! Kalau bab makan pulak, aku lepak kat Food Court kat level paling atas. Aku selalu makan kat gerai Nasi Padang. Mahal makan kat sini, biasalah...Suria KLCC, kan? What do you expect...? Jom lepak kat San Francisco, Buena Vista satu! This is my favourite drink kalau lepak kat San Francisco.

On top of that, aku lepak kat Masjid As-syakirin. Enjoy,enjoy...beb...solat tak boleh tinggal!

Gambar-gambar kat bawah ni, takder kena mengena dengan cerita aku. Yang ini Maryam outing dengan adik aku, Ateh kat Suria KLCC.






No comments:

Post a Comment