Sunday, February 20, 2011

Laman Kasih.

Dah lama sebenarnya aku nak pegi ke Laman Kasih nih. Actually, this is a restaurant. Selalu sangat aku nampak this place on the way nak pegi office and balik dari office. Nampak macam private. Setahu aku, tempat nih dibuka pada waktu malam. So, last Sunday nite...aku ajaklah my husband pegi sini. Perghh...memang menepati jangkaan aku about this dining place. Actually, this is a private land. Then, the owner buat satu private restaurant on the land. Mungkin disebabkan kawasannya yang agak luas.

Menu kat sini tak banyak pilihan. Ada western foods and malay foods. E.g: Chicken Chop, Lamb chop, nasi tomato with chicken or beef, desserts etc. The price agak mahal sketlah. Tapi, sekali-sekala for private party or candle lights dinner...apa salahnya. But, I like the ambiance kat sini. Romantic and private. So, kalau berkesempatan atau nak something yang different...bolehlah ke sini. Sebab so far tak banyak this kind of restaurant kat area sini. Setahu aku this kind of restaurant banyak kat kawasan Sungai Penchala, Damanasara.











No comments:

Post a Comment