Tuesday, February 15, 2011

Dinner at Andaman Restaurant.

Semasa stay kat De Palma nih, my husband ajak dinner kat luar. Actually, kitaorang pun tak tahu nak makan mana. Just follow the rules, then we're noticed this restaurant. Macam best. This restaurant is located near to Seksyen 26, Shah Alam. Dekat dengan the new Carrrefour. Dari segi kebersihan, restoren nih memang bersih, foods pun ok and service pun cepat. The price also reasonable. So, singgah-singgahlah ke sini kalau korang berada di sini. Sorry, gambar tak clear sebab tak tahu nak setting camera.


1 comment:

  1. Ada urusan di Shah Alam/Klang/USJ Subang Jaya i.e Summit USJ, Alam Sentral, SACC Mall, I-City, Wet World, ADTEC, CIAST, WISMA GM, UITM, UNISEL, MSU, POLITEKNIK Shah Alam atau sebagainya. Tempahlah homestay kami yang berdekatan dengan harga murah & berpatutan (RM180/semalam) dan boleh layari INTERNET @ UNIFI percuma. Layari blog kami untuk info terkini di http://onlinebookinghomestay.blogspot.com

    p/s: perkhidmatan sewa harian juga disediakan

    ReplyDelete