Tuesday, February 15, 2011

Celebrating my birthday...

Actually, my husband already gave me a birthday present. A Guess spectacle. Aku tak bolehlah reveal pricenya kat sini. Tak syoklah...pulak! My husband jarang sangat nak buat surprise kat aku sebab aku selalu tak pleased dengan present yang diberi. So, sebagai langkah selamat...dia akan tanyakan aku apa yang aku nak for my birthday. So, this year...aku nak change my glass. We went to Focus Point and purchased this brand.

And on my day, husband aku tanya nak celebrate kat mana. Pikir punya pikir and at last aku cadangkan we will spend a night in a hotel. We have chose a hotel somehere in Shah Alam since my husband keje on Monday. So, we have chose De Palma Hotel in Shah Alam. Rate untuk satu malam RM150++. We went there on Saturday noon and we have checked-out Sunday noon. Oklah for spending our precious times with our beloved family. One-night-stand...he...he..he...!

Sometimes, kita selalu merungut takder masa nak spend dengan family. Kalau nak go for holidays, kita mesti nak apply for leaves. Itu yang susahnya. Itu untuk plan once a year, oklah. Tapi untuk once in a month or two months, apa kata kita spend times dengan bermalam di hotel-hotel arounds here. Kalau ada rezeki lebih, apa salahnya. Berjihad tu...berbelanja untuk anak-anak and wife.

So, korang layan jerlah all the pics yang aku ambik kat sana.









Our room, 206.


Inside the elevator.



Kemudahan surau also available.


At the lobby.





At poolside.
















Having our breakfast in the cafe.




2 comments:

  1. kak, gambar no7 tu. auuwwww. haha.

    ReplyDelete
  2. Sorry, akak dah take out dah. Terselitlah pulak. Yang itu actually privacy, tau. Since Aisyah dah tengok, kira bonuslah. He...he...he...

    ReplyDelete