Monday, January 24, 2011

My new outlook.

This is my new blog's outlook. Ok...tak? Yang dulu tuh macam boring sket. So, ader masa aku upgrade sket  blog aku nih. Mesti aku ada selitkan sikit unsur-unsur English. Tak tahulah kenapa aku suka sangat dengan English Style nih. With this theme, aku rasa macam relax sket.

Tapi, Ya Allah...penat jugaklah nak set up balik kat dalam blog . Sumpah...aku dah taknak tukar dah lepas nih. I will stay with this theme. Dah tak daya aku nak set up semula. Itulah orang cakap kalau nak create blog, please do choose properly setting nya. Takder nanti penat nak menukarnya. Actually, dulu aku main-main jer having a blog. Itu yang tak berapa nak kisah sangat pasal outlook blog aku. But now, aku rasa macam syok pulak blogging nih. Sharing is caring.

No comments:

Post a Comment