Monday, January 24, 2011

Makan-makan di Nandos.

This is among our favourite spot jugaklah for eating. Actually, aku tak berapa suka makan kat KFC. Tak tahu kenapa. Tapi, takderla tak suka langsung. Bolehlah....Kat Nandos ni, the price is reasonable. Some more, aku suka sangat dengan nasinya. Kalau husband aku, for sure dia ambik 3/4 chicken with fries and coleslaw as sidelines. Aku pulak mesti ambik 3/4 chicken with salad and rice as sidelines. Aku kan jenis yang kena makan nasi. Itu yang berat badan tak turun-turun. And also, we can choose flavour yang kita nak. Macam aku prefer mild jer. Husband aku pulak akan choose hot peri-peri. Tapi so far, aku tak rasa sangat pun yang hot nya. Mungkin diaorang guna chili omputih kot. Kalau cili api kita...tak tahulah aku!

Aku pernah jugaklah cuba Kenny Rogers. Muffinnya oklah jugak. Tapi, aku still rasa Nandos best. Whatever it is, depends on our selera. Bon apetite!







No comments:

Post a Comment