Thursday, December 16, 2010

UiTM Puncak Alam

Last Sunday, me and my hubby went to my officemate's wedding at Puncak Alam. Wah...wah...wah...have McD there. Surprisingly...dah lama sangat tak pegi Puncak Alam. Dulu pernahlah pusing Puncak Alam, explore for the new places after we're just moved in Sungai Buloh nih. My first impression sampai kat sini...this place is just nice. Greenery...gitu and it is suitable for city folks yang sukakan kedamaian. Macam husband aku nih. Dia memang dislikes suasana yang havoc, e.g: shopping mall yang penuh dengan orang. That's why we went to Midvalley Megamall in the early morning for shopping. Especially during weekends or special occasions e.g: Hari Raya or Christmas. Aku takder hal punya!

Berbalik kepada cerita Puncak Alam tuh, we're heading to UiTM's new campus. Sajer nak explore campus baru. Memang luas cover area UiTM nih. But, I'm not sure about the faculty which is available in this new campus. For me, this is the right environment for learning and studying. Macam UIA Gombak. Kalau dah UM, susahlah sket. UM ok, but, surroundings yang tak berapa nak ok. Banyak sangat exposures. If it is good, then ok...tapi vice versa. For me, it is better to find a place yang isolated sket for studying. But, the university itself should provides all the facilities. Ini akan memudahkan students to get their needs. For example, Taylor's University College yang baru. Perrghh...memang best facilities provided in the campus. Fees nya pun best jugakla.

Dulu, aku pernah deal dengan Taylor's nih semasa aku still dengan Honda (M). Aku terlibat dengan HDF (Honda Dream Fund). Study fund for those students in Malaysia yang nak belajar tapi tak mampu. So, Honda (M) akan support their studies in various universities and colleges in Malaysia. Including Taylor's University nih. We have a lot of our scholars yang further study in the university. The most important, they are good in their services.






Antara residential college yang terdapat di sini.


Ini adalah view from the top of the hill yang menempatkan residential colleges. Right kat bawah tu adalah faculties. Mengah jugaklah students nak daki tangga nih ke kolej kediaman. Takper...bersusah-payah dulu...dik...!






No comments:

Post a Comment