Monday, December 13, 2010

Exclusively...

This entry is exclusively posted for all of you. My Nikah day! Aku actually taknak masukkan entry on my Nikah day. Konon nak privacy, tapi since this is my personal blog...it is not wrong to put some pictures of my Nikah day here. Dengan niat for sharing bukan nak menunjuk ker aper. Aku bernikah on 4th of June 2005. To be honest, me and hubby tak pernah terfikir pun nak kahwin. Semuanya happened very fast. Unexpected, actually! I have a lot of friends during my study. Especially, kekawan lelaki nih. From various faculties...he...he...he...Ada jugak yang nak propose aku after I 've finished my study. Aku just cakap, ok. Macam memain jer.

And, aku jugak berkawan dengan hubby aku nih. Macam kekawan yang lain jugak. Nothing special. But, this guy selalu suruh aku untuk berubah menjadi lebih baik. Bukan force, tau. Itu yang  aku suka sebab dia tak pernah memaksa untuk buat perkara yang aku tak suka. But, he always reminds me to be better. Sampai sekarang ni pun. Dulu, aku tak proper pakai tudung nih. So,  he  gave me a present...tudung. At some point, aku mula terpikir about him. Maybe he's the one for me.

During semester break, I went back home in Kedah. Feeling lonely...rasa macam lost. Maybe, aku teringat kat kekawan aku, cam boring plak bila takder aktiviti nak buat kat rumah nih. For sure, aku dapatlah lepaskan rindu kat parents aku. Then only, aku teringat kat dia. Rasa lain...

Balik jer ke campus, I've made a decision. Aku nak propose dia. I don't care apa jua result yang aku dapat. Aku redha kalau betul aku bukan pilihan dia. Memang tekad gila...tak pernah aku buat keputusan yang macam nih. At that nite, I gave him a call. Dia tengah makan with his friends. So, aku cakap satu persatu agar tidak menjatuhkan martabat seorang perempuan. Dia hanya terdiam...macam fikirkan something. And, aku cakap kat dia this is my feeling towards him, please do appreciate it. I don't force him to accept myself as his soulmate. Luckily, he also feels the same way towards myself but, he doesn't have a courage to express it. Syukur sangat...! Then, bermulalah episode percintaan antara aku dan dia.

Then only, habis belajar...we're decided to get married. But, he's 2 years senior than me. Taknak tunggu lama2. Takut terlalu banyak expose dengan dosa.  We're nikah on 4/6/2005 and majlis perkahwinan bulan December.

Now, our marriage is already six years old. And to be honest, it's not easy to maintain this marriage. But one thing for sure, we are put so much efforts for this marriage. We're trying to compliment each other every single days without failure. I appreciate him eventhough he also has his own shortcomings. For me, he is my best gift I ever have. Ameen.


All these pics adalah during my nikah day kat rumah parents aku in Kedah. Next time, I will upload my wedding days in Kedah and Perak as well.


Gambar untuk upacara membatalkan air sembahyang. This is in my bedroom with simple decorations. Bukan nak tido pun...for pictures only. Because, my husband rushed back to Perak after this ceremony. He...he...he...




During nikah kat masjid. Actually, from my invitation card...nikah should be held at my house. Tapi since Tok Kadi nih bz sesangat, dia suruh kitaorang pegi kat masjid.So, I have to ask all the guests to go to the Mosque. Luckily, masjid tuh dekat jer. Time aku sampai tuh, Tok Kadi nih dok nikahkan satu couple. Abah aku yang nikahkan aku dan husband aku nih. And, my husband 2 kali lafaz nikah. He...he...he...


This is one of decorations during my nikah day. Deco nih semuanya did by my ibu. Items for decorations tak mahal, but we are spent more on fresh flowers.


Aku bergambar in my bedroom before akad nikah.

Bergambar with my siblings after Akad Nikah.


These hantaran did by my ibu. She's prepared for the trays and after that we just put barang hantaran onto the trays. Takder buat bentuk2 dah. Simple. These trays are only for my Akad Nikah. Wedding lain plak. Membazir, kan...?



No comments:

Post a Comment