Sunday, November 14, 2010

Rehat jap...

Sorry lah...sebab aku tak boleh nak update entry kat blog aku nih. Maryam demam 2-3 hari nih. Demam tak kebah. risau jugak aku nengoknyer. 2 kali tukar antibiotics. Selera makan dia dah hilang. Aku dah tak tahu nak masak aper lagi. Risau sangat. Aku tak boleh kalau anak2 taknak makan nih. Dah takde idea nak masak aper. Moreover, aku pun tak berapa sihat jugak. Demam. Haiii...musim demam agaknya sekarang nih. Aku nih jenis yang sangat alert dengan hal2 sakit nih. Terutamanya if it is involved my kids. Oklah...nanti aku update entri2 yang terbaru.

No comments:

Post a Comment