Sunday, November 21, 2010

Little India, Bricksfield.

Sepanjang parents aku ader kat rumah aku nih...aku ajakla parents aku jalan2 town. Tapi, biasalah...abah aku mesti malas nak ikut. Lebih baik dia rest kat rumah. Husband aku and adik bongsu aku pun taknak keluar. So, on that nite...aku, ibu aku, Ateh & Maryam keluar pusing2 town. Kitaorang singgah jap kat Little India, Bricksfield. Nice that place. Dah tak macam dulu. Kiranya boleh attract tourists ke sana. Aku sempatlah beli gelang tangan yang macam Indians selalu pakai on their wedding. Cantik sangat. The price is also reasonable. Tapi, aku suggest korang pegi pada waktu malam sebab suasananya lebih cantik.







No comments:

Post a Comment