Sunday, November 21, 2010

Jom pi IKEA...!

Dah takder keje...so aku, adik2 aku and mak aku decide pegi IKEA. Bukan nak shopping pun. Kitaorang pegi makan kat cafe kat 2nd floor tuh. Aku nih dah mengidam sangat nak makan DAIM CAKE kat IKEA. Dulu masa keje kat HONDA (M) kat PJ, selalu la lepak kat sini on Friday. But now, dah jauh. This is among my favourite spot la. Relax jer aku kalau sightseeing kat IKEA nih. If I want to buy something, aku akan look out kat catalog dulu. Pastu decide aper yang nak dibeli. Sampai sana, aku dah tahu aper yang nak dibeli.



Yang ini gambar masa aku beli kerusi rotan and book shelf kat IKEA.





No comments:

Post a Comment