Sunday, November 21, 2010

Gambar Raya Aidilfitri tahun lepas

Yang ini pulak gambar hari Raya Aidilfitri tahun lepas. On that day, our family become bigger sebab we have our new family member, adik ipar aku. Her name is Ossyie. Dia pun orang Negeri Sembilan jugak. Itu lah first time dia beraya kat Kedah. Gambar nih semua kat rumah parents aku kat Kedah.



Ni lah problem kalau pakai tripod. Nampak meja jer....hik...hik...hik....


Gambar family aku. Punyalah payah nak ambik gambar sebab si Ibrahim nih tak boleh nak duduk diam.


Yang ini pulak gambar adik ipar aku with my adik, Nadzim.


Check e-mails and facebook during hari raya time. Network lembap sebab bz...

No comments:

Post a Comment