Sunday, November 28, 2010

Apabila husband aku berjambang.

He...he...he...saje aku post kan entry nih. Yang ini gambar husband aku bila berjambang. Tak tahulah aku berapa lama dia tak shave nih. Actually, untuk jadik cenggini...tak payah tunggu berkurun pun sebab husband aku nih memang spesies yang macam nih. 2-3 hari kalau tak shave, memang macam hutan jugakla. Tapi, hutan tropika la...takderla sampai hutan hujan khatulistiwa. Kalau nak tahu perbezaan antara 2 hutan nih, korang referlah balik buku Geography time belajar dulu2. Apasal aku melalut pasal hutan pulak nih. Hik..hik...hik...nampak sangat aku dah ketandusan idea nak menulis. Ada yang suka kalau husband aku camni...ada jugakla yang tak suka. Ada yang kata husband aku nih cam suku-sakat Taliban kalau berjambang camni. Tapi kalau tanya aku pulak...aku memang suka dia macam nih. Tapi, kena trim lah...taknaklah nampak serabut jer.


No comments:

Post a Comment