Monday, October 18, 2010

Splash...splash...splash.....!!!

Cuba tengok gambar naked bebudak nih.....ni gambar my kids (Maryam & Ibrahim) together with my anak of my hubby's cousin. Aper yang nak panggil, huh..? 2-pupu..whateverlah. Diaorang tinggal just near at my house in Saujana Utama. But, we live in SU1 and they live in  Bukit Saujana. Sebenarnya, kitaorang tengah prepare for food. Tapi, bebudak nih pun sibuk jugak. So, aperlagi si Nurul (wife cousin hubby aku) pun keluarkan this thing for them to swim. Pucuk dicita ulam mendatang lah. Anak2 aku nih memang jenis yang suka swimming2. Diaorang berendam sampai tak hengatt..! Dengan tak pakai swimming suit nyer...bantai jerlah...So, next time kalau anak2 korang buat perangai, just masukkan dalam swimming pool nih. Biarkan diaorang main. Tapi, make sure korang kenalah  ada seseorang yang supervise diaorang. Takut terjadi benda2 yang tak diingini pulak. Emmm...sedap betul si Nurul nih masak. Patutlah husband dia sayang. He..he...he...







No comments:

Post a Comment