Wednesday, October 6, 2010

Retro Boogie Nite

Kat sini aku nak upload sket pics time aku pegi Company Annual Dinner on 1/10/10 kat Renaissance Hotel,KL. Temanya ialah Retro Boogie Nite. Terkial-kial jugakla aku pikir baju ape yang aku nak pakai on that night. Luckily, aku ader ternampak dress ni time aku keluar jalan2 with my hubby. Bila dah dapat baju, terus aku carik tudung (actually shawl) untuk padankan dengan dress nih. Kiranya mix and match. Aku beli handbag and shoes. Nasib baik my hubby is ok, but, he said dia taknak aku pakai dress tuh on that night only. Rugi. That's why, aku carik dress, handbag, tudung and shoes yang boleh aku pakai after the night. Layan jer lah gambar2 aku tuh.



Layan yang ini pulak......


Ni time dapat prize for lucky draw (lucky ker..?). Ambik prize from Mr. Harvinder's wife lagi. Our boss. Cantik wife Mr. Harvinder nih. Lembut jer mukanya...


No comments:

Post a Comment