Thursday, October 7, 2010

My Ibrahim just came out...!

Muka Ibrahim setelah 2 days keluar melihat dunia. He was borned on 7th of April 2009. Aku gave birth kat Pusat Rawatan Mahsuri in Bandar Darul Aman, Kedah. The same place, the same date of birth and the same O&G doctor of my daughter, Maryam. Thanks Dr. Husainy for helping me a lot. Dulu Maryam pun aku induced jugak sebab ader hal yang tak dapat dielakkan. So, I have to give birth earlier. Unfortunately, dua2 pun ceasarean. Maryam bridging time nak keluar and Ibrahim pulak taknak keluar. Macam-macam...!


Actually, owner centre nih adalah school-mate mak aku. Tu yang mak aku suggested this place untuk aku bersalin. Her name is Dr. Halimah. She's an O&G Specialist. But now, she's in KL, running bussiness kat sini with her husband. So, centre nih sekarang diuruskan oleh Dr. Husainy. Facilities are ok and service pun ok. Nurse kat sini baik-baik jer. Rate for normal delivery RM1700 and for ceasarean is RM3500 . The rate is including 2 nights and 1 day of stay.



Emm...layan pulak gambar Ibrahim masa berumur 1 month. Baru cukur rambut.



Yang ini pulak time still ader rambut.



Ibrahim in the stroller...mahal tau aku beli stroller nih....he..he...kenangan main kutu dengan office-mates time keje kat Honda (M) dulu. Thanks  a lot, dear friends!



Another picture...


No comments:

Post a Comment