Tuesday, October 12, 2010

Ibrahim poyo....

Poyo tak si Ibrahim time bergambar nih...? Ni gambar kat bilik tido aku kat rumah family aku kat Kedah. Ni la gambar katil aku, tapi tak nampakla sepenuhnya. Nantila, aku upload gambar yang full. Bedsheet colour merah tuh adalah bedsheet time ibu & abah aku kahwin dulu. Velvet lagi.....jangan jeles. Tapi, agak 'miang' sket rasanya kalau tido terus kat atas bedsheet nih. So, we have to lapik dulu with other blanket before go to sleep. Haii...camnerlah parents aku tido dulu. He...he...he....


Nampak tak bear yang kat belakang tuh....? Nampak separuh jer, kan? Actually bear tu kan owned by adik bongsu aku, Nabil. Hadiah birthday waktu kecik2 dulu. Now, dia dah taknak sekarang. Tak macho la, konon. So, apalagi kitaorang yang gegirls nih rembatlah bear tuh! Siap letak nama lagi. Nak tahu namanya..? Monte Brant. Actually, Monte Brant is the name of one of the characters dalam satu English movie. Tapi, I can't remember the movie. Monte Brant nih sebenarnya satu watak yang casanova & playboy. Pompuan keliling pinggang. Bear nih pun nampak cam playboy, that's why we put him Monte Brant. Kih..kih...kih...Ibrahim pun nampak poyo jugak, kan time nih...?

No comments:

Post a Comment