Thursday, October 21, 2010

bie tersayang....

Sajer aku masukkan entri ini untuk tatapan hubby kesayanganku. Aku nikah on 4th of June 2005. Itulah pasal plat kete persona aku WRQ 406. Meaning 4 hb 06.So, almost 6 years aku kahwin. Next year six years lah. Macam tak percaya dah 6 tahun aku kahwin. He...he...he...banyak yang aku lalui bersama dengan hubby aku nih. Since zaman kat UM lagi.

Aku dulu agak 'tak berapa nak baik'. Aku banyak kawan lelaki actually. Tapi, hati aku terpaut pada yang ini. Tak tahulah kenapa. Dah jodoh! Tapi, banyak keistimewaan yang ader pada dia. Bukan pada rupa paras.  Dia banyak mengajar aku tentang kehidupan ini, terutamanya pasal agama. One thing dia tak suka memaksa. Muka nampak ganas, tapi alahai....aper aku nak cakap.......tak suka berkeras and kasar. Itu attitudes dia. Dengan anak2 pun sama. Rasanya, aku lagi garang kot.

One more thing, dia sangat committed dengan keje. Nak suruh cuti pun susah. Nak suruh mc pun susah kalau dah sakit. Itu perangai dia. Sampai parents aku pun risau. Tak macam aku. He..he...he...
I LUV U SO MUCH MY PRINCE CHARMING....!!!




No comments:

Post a Comment